ANVA100-003

Není skladom

Nový produkt

ANV A100 Elmax

141€

3D profilované a tvarované črienky z materiálu GRN sú super ľahké, odolné a veľmi pohodlné. Čepeľ má A stovka vyrobenú zo skvelej práškovej ocele Elmax, ktorá je po zakalení hlboko mrazená a má tak veľmi odolné ostrie so zachovanou húževnatosťou a odolnosťou proti korózii. Celú zostavu potom zaisťuje pravolevý, bezpečný a veľmi užívateľsky prívetivý Alock. A100 je tiež vybavená kontrastným červeným plávajúcim backspacerom, ktorý funguje súčasne ako opora pre dlaň a prievlak pre paracord.

Kryogenicky kalená čepeľ z práškovej ocele Elmax dáva tomuto ultralight EDC zatváraču mimoriadny výkon a odolnosť. Predná časť čepele je opatrená dnes už klasickým ANV svedge výbrusom a povrch uzatvára extrémne odolný povlak DLC.

ANV tlačidlo vhodné pre pravákov aj ľavákov v sebe kombinuje výhody otváracieho kolíčka s pohodlím otvoru v čepeli. Stred otváracieho tlačidla označuje ANV Lumidot vyrobený zo švajčiarskej superluminovej.

Odolný a hladký A-lock kombinuje pravoľavosť s bezpečnosťou. Je možné ho ovládať v rukaviciach a je označený kontrastným indexom červenej farby. Vďaka super bezpečnému A locku nebudete o Vašej A100 nikdy pochybovať.

Extrémne odolný kompozitný polymér GRN používaný na výrobu rámov palných zbraní dodáva črienkam A100 potrebnú pevnosť pri zachovaní neuveriteľne nízkej váhy. Celý nôž váži iba 72g. Povrch rúčky opatrený kanelovaním, dodávajúcim istotu úchopu, skvele vyzerá a nebráni v zasunutí do vrecka. Vďaka celkovému 3D profilovaniu rukoväť A100 výborne padne do ruky a neprekáža vo vrecku.

Rukoväť v zadnej časti drží ultra ľahký a veľmi pevný GRN polymérový plávajúci back spacer, ktorý zlepšuje celkovú ergonómiu a dodáva zostave dynamický vzhľad. Koniec spaceru je opatrený otvorom pre paracord, ktorý je elegantne skrytý medzi črienkami.

Krátky, elegantný, bezpečný, montovateľný na obe strany. Náš drôtový deep carry vreckový klip je oslavou diskrétnosti a pohotovosti. Vďaka vzhľadu pripomínajúce pero nebude Vaša A100 priťahovať nechcenú pozornosť, zároveň ale bude neustále k dispozícii.

Celková délka210mm
Délka čepele88mm
Tloušťka čepele3,0mm
Materiál čepeleElmax 60HRC DLC povlak
Hmotnost72 g
Materiál rukojetiGRN
PojistkaAlock

Príslušenstvo